novinky 

Hra o tróny v roku 2017 najpopulárnejším seriálom medzi pirátmi

Stránka TorrentFreaks aj tento rok zverejnila zoznam najpopulárnejších seriálov sťahovaných nelegálne. Väčšina z TOP 10 je dostupná aj na streamingových službách.

Prvé miesto šiesty krát za sebou „získala“ Hra o tróny. Seriál z produkcie HBO nebol najsťahovanejším titulom len v roku 2011, teda v roku jeho prvej série. Vtedy ho o prvé miesto pripravil Dexter. Najvyššie umiestnenou novinkou je na piatom mieste animák Rick and Morty, ktorého aj najnovšiu tretiu sériu nájdete na Netflixe.

Tabuľku z Torrentfreaku sme doplnili o informáciu, cez ktorú službu sú konkrétne tituly dostupné v Čechách a na Slovensku. Faktom je, že tie, ktoré sú dostupné cez Netflix, nie sú z jeho pôvodnej produkcie, ale v Amerike (alebo Británii ako Sherlock) ho uvádzajú tradičné televízie. Do prvej desiatky sa nedostali najúspešnejšie seriály Netflixu tohto roka (Stranger Things alebo Defenders) a dokonca ani Orange Is The New Black, ktorého piatu sériu ukradli piráti a umiestnili na internet ešte pred jeho premiérou.

Najsťahovanejšie seriály na BitTorrent v roku 2017

2017 2016 Seriál
 Zdroj: torrentfreak.com
1 (1) Game of Thrones (HBO)
2 (2) The Walking Dead (N/A)
3 (4) The Flash (Netflix)
4 (6) The Big Bang Theory (N/A)
5 (…) Rick and Morty (Netflix)
6 (…) Prison Break (N/A)
7 (…) Sherlock (Netflix)
8 (7) Vikings (Netflix)
9 (9) Suits (Netflix)
10 (5) Arrow (Netflix)
Komentujte cez Facebook

Related posts